Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
La Bustia Caramelles 2019 Aulesa Olesa

Pasqua amb caramelles a diversos municipis

Per 18 d'abril de 2019 a les 13:00 0 1127 Visites

Les Caramelles d’Aulesa han fet viral un vídeo penjat a les xarxes socials

Les Cantades de Caramelles tornen un any més a Martorell, Olesa, Esparreguera, Abrera, Castellví i Gelida, dins de les celebracions de la Pasqua de Setmana Santa. Tots els grups esgoten els últims dies d’assaig per efectuar les cantades aquest dissabte 20, diumenge 21 i dilluns 22 d’abril.

La colla que està tenint més atenció són les Caramelles d’Aulesa en presentar l’edició d’enguany amb un vídeo que barreja el cant tradicional amb el trap i que es troba ambientat en un “botellón“. La convocatòria és dissabte a les 16h al porxo de Santa Oliva i reproduiran un cançoner format per una vintena de temes.

Les Caramelles de la Passió d’Esparreguera organitzen la tradicional cantada dissabte a les 18h pels carrers de la vila i a l’església a la nit. Diumenge és el torn dels més petits i ja dilluns s’arrepleguen tots dins l’Aplec a l’Ermita del Puig. El repertori de cançons està compost per Josep Borràs.

Les Caramelles de Martorell s’efectuen en doble sessió: diumenge, des de les 9:30h, els cantaires actuaran pels carrers i places del municipi i el dilluns pels barris de Buenos Aires, Can Cases i Camí Fondo, entre d’altres.

Diumenge a la mateixa hora, Abrera realitza les caramelles amb un trenet que recorrerà el poble fent cantades pel Rebato, Cal Duch, la residència d’avis Canigó, la plaça de l’Ajuntament, el carrer de la Font i acabaran a l’Església de Sant Pere.

En el mateix moment per diversos carrers de Gelida s’estaran duent a terme cantades a càrrec de la Coral Intimitat amb l’acompanyament de la cobla Triomfal d’Igualada.

També els Petits Caramellaires de Castellví n’organitzen durant tot el matí i el migdia de diumenge per diferents punts del nucli antic.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: