Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
Pindoles1_gelida

‘Píndoles’, teatre breu fora del teatre a Gelida

Per 25 de setembre de 2019 a les 12:00 0 718 Visites

Una nova edició amb tres històries presentades de forma diferent en tres espais del municipi

Nova edició del ‘Píndoles’ de Gelida, un espectacle amb tres relats curts de microteatre que es presenten en un circuit itinerant per diferents espais singulars del municipi amb Happy birthday, Jamie Love, On la tempesta deixà una pau intensa i Tot inclòs.

Happy birthday, Jamie Love en parla d’un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn. Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances. Un retrobament fora de tota regla.

On la tempesta deixà una pau intensa relata la vida i obra del poeta lleidatà Marius Torres a través dels seus punyents poemes i de diferents cartes destinades al seu cercle reduït d’amistats i família. És un espectacle multidisciplinari amb la paraula, música i teatre-dansa que ens ajuda a entendre el món interior del protagonista.

Tot inclòs ens explica la història d’un matrimoni que gaudeix feliçment d’un dia de vacances a la platja fins que arriben uns visitants inesperats.

‘Píndoles’ juga amb l’espai, apostant pel teatre fora del teatre, en espais poc convencionals, on la proximitat del públic amb els actors augmenta l’experiència teatral en intensitat, a la vegada que la fa única.

La proposta es presenta aquest dissabte 28 de setembre. El punt de trobada és a la Plaça de la Vila a les 19h. Les entrades són a preu de 10€ anticipades, a www.gelidaescultura.cat, Ajuntament de Gelida o Àgora Vins&Copes. El preu a taquilla una hora abans és de 12€.

Fotografia: Una de les “Píndoles” de l’any passat [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Gelida