Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
La bustia escola seat

Portes Obertes a l’escola d’aprenents de Seat a Martorell

Per 2 de maig de 2019 a les 7:00 0 1868 Visites

El dia 5 e juny acaba el temini d’inscripció per al proper curs

L’Escola d’Aprenents de Seat celebra aquest dijous una jornada de portes obertes per a tots els interessats a incorporar-se el pròxim curs a algun dels seus quatre programes de Formació Professional (FP) de Grau Superior, basats en el model alemany d’FP Dual i que s’han anat adaptant per a incorporar el desenvolupament de capacitats vinculades a la digitalització i noves tecnologies.

L’Escola d’Aprenents mantindrà obert fins al 5 de juny el termini d’inscripció de candidatures per al curs 2019-2020. Els programes, dirigits a joves entre 18 i 21 anys, tenen una durada de tres anys i s’han ampliat i adaptat recentment. Durant el curs actual, el pla docent va incrementar fins a 5.000 hores lectives (el doble de la mitjana dels cicles formatius a Espanya), repartides a parts iguals entre teoria i pràctica. A més, s’han ampliat el nombre d’assignatures focalitzades, entre altres conceptes, en la Indústria 4.0 i la tecnologia lligada a la digitalització.

A més del temps a l’Escola, el pla formatiu es complementa amb pràctiques en SEAT. Els alumnes signen un contracte de formació, remunerat i a jornada completa, durant els tres anys de durada del programa. Posteriorment, el 100% dels alumnes que acaben amb èxit el tercer curs, passen a formar part de la plantilla de SEAT. El passat estiu, es van incorporar a Seat un total de 52 graduats de l’Escola d’Aprenents, que ja treballen a la fàbrica de Martorell -en els tallers de premses, chapistería, pintura i muntatge-, així com en els centres de Seat Barcelona i Seat Components.

Segons afirma Laura Carnicero, responsable de Formació de lamarca, “cada curs a l’Escola d’Aprenents és una oportunitat per a donar ales al talent dels joves, capacitant-los amb les millors eines per a afrontar el seu futur laboral. En el context d’un atur juvenil del 35% i un sector en plena transformació, tenir les habilitats adequades serà l’element diferenciador tant per a la seva carrera com per a la pròpia indústria”.

Les places disponibles per al curs 2019-2020 s’assignaran als candidats que superin un procés de selecció en diverses fases, amb prioritat per a perfils tecnològics. S’oferiran quatre especialitats diferents: Programació de la Producció en Fabricació Mecànica, Automoció, Automatització i Robòtica Industrial i Mecatrònica Industrial.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: