Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia escorcoll detingut Igualada per agressio noia Masquefa 4

Presó sense fiança pel presumpte violador de la noia de Masquefa a Igualada

Per 24 d'abril de 2022 a les 8:55 0 1368 Visites

Ingressa en la unitat psiquiàtrica de Brians 1 i està acusat per agressió sexual i assassinat en grau de temptativa

El jutjat número 4 d’Igualada ha enviat a presó sense fiança el detingut per violar la menor de 16 anys de Masquefa a Igualada la matinada de l’1 de novembre. Segons ha avançat Andrea Villoria per la Cadena Ser, el presumpte violador ha ingressat a la unitat psiquiàtrica de Brians 1 de Sant Esteve, aquest dissabte a la nit. Segons la mateixa font, “allà l’ha visitat el psiquiatre de guàrdia, derivat del metge i li ha diagnosticat risc de suïcidi. Acabaran de decidir a quin mòdul va en dies”.

La causa està oberta per agressió sexual i assassinat en grau de temptativa. El jove, amb antecedents policials per abusos sexuals, va ser detingut dijous per agredir sexualment una noia al polígon industrial Les Comes d’Igualada, quan la víctima es dirigia a l’estació de tren després de sortir de la discoteca Epic. El detingut només ha respost les preguntes del seu advocat. La causa segueix secreta.

Aquí les reaccions a la detenció, l’escorcoll, la detenció i el resum del cas.

Fotografia: Moment que trasllades el detingut des de casa seva a la comissaria dels Mossos d’Igualada, dijous a primera hora de la tarda [ACN]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Masquefa, Successos