Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia portada juny 2024

Preus de les piscines, èxits esportius i les primeres festes majors d’estiu, a La Bústia

Per 14 de juny de 2024 a les 7:00 0 435 Visites

Trobem la programació completa d’Olesa i Abrera, un avançament d’Esparreguera i l’entrevista als pares de l’Índia Bella, una nena de 6 mesos que ha nascut amb una malaltia rara

Amb l’inici de la temporada de les piscines d’estiu, en la nova edició de La Bústia fem un repàs de les dates de funcionament i els preus de les entrades més habituals i d’alguns abonaments. Instal·lacions que han de ser refugis climàtics si la sequera o la calor apreten, a més d’espais de socialització, salut i per a refrescar-se.

Entrevistem als pares de l’Índia Bella, una nena de 6 mesos que ha nascut amb una malaltia rara. Expliquen com van encarar el cop i com va la teràpia que només es fa en dos llocs al món. Mai no han perdut l’esperança amb força, el seguiment dels equips mèdics i el suport de la família.

Com és habitual, posem en valor les persones i col·lectius que han guanyat premis i competicions, així com les iniciatives i projectes del territori, entre les quals cal incloure les festes majors, fires i festivals organitzats per ajuntaments i entitats.

A la primera edició d’estiu en paper podem consultar tots els actes de la Festa Major d’Olesa i Abrera i fem un avançament de la d’Esparreguera.

Les notícies més destacades de societat, cultura, economia, successos política i esports es poden llegir i ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Imatge: Portada de l’edició juny-juliol de La Bústia.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: