Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia Marxa de la Primavera Martorell 2022 (7)

Prop de 2.000 persones tornen a gaudir de la Marxa de la Primavera

Per 29 de març de 2022 a les 12:00 0 618 Visites

Martorell ha recuperat la jornada dos anys després de l’última edició

La 29a edició de la Marxa de la Primavera de Martorell ha estat un èxit de participació: prop de 2.000 persones han participat de la jornada. Han destacat les sessions de reforestació de la Serra de l’Ataix que va cremar el mes de juliol. Els martorellencs han replantat arbres a la cruïlla de Quatre Camins.

La jornada ha començat a la plaça del Pavelló Esportiu Municipal, on els participants han recollit els obsequis i han fet els primers exercicis d’escalfament. Durant el recorregut han lluït una samarreta de color verd i han gaudit de circuits d’aventures, orientació i de descobriment del patrimoni arqueològic de la zona.

Els recorreguts que s’han proposat han estat un de 6,5 quilòmetres, un de 10,8 i un altre de marxa nòrdica. Després de la pujada, els participants han escollit les activitats que volien fer, han passat pels avituallaments i punts d’informació sobre el pla de reforestació i han començat la baixada.

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, ha celebrat la participació alta que ha tingut l’activitat: “Volíem ser una mica prudents perquè sabem d’on venim i que a la gent encara li costa tornar a l’activitat com abans la coneixíem, però no esperàvem que tanta gent s’apuntés”.

La Marxa de la Primavera s’ha tornat a celebrar després de dos anys sense fer-ho a causa de la pandèmia. En la propera edició s’arribarà a les tres dècades de celebració.

 

 

Fotografies: 29a edició de la Marxa de la Primavera a Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports, Martorell