Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia la zanja Sant Andreu

Propostes culturals pel cap de setmana

Per 16 d'octubre de 2020 a les 17:00 0 602 Visites

Obres de teatre, cinema, espectacles i tallers són les activitats que es duran a terme als municipis

A Sant Andreu, el Teatre Núria Espert acollirà aquest diumenge a les 18h la representació de l’obra ‘La Zanja’, una producció de Titzina. Per assistir-hi cal comprar l’entrada prèviament a través de l’enllaç teatrenuriaespert.cat o a taquilla des d’una hora abans de l’espectacle.

Dissabte a les 20h i diumenge a les 18.30h, a la Passió d’Olesa es representarà l’obra de teatre ‘El Crèdit’, de Jordi Galceran. L’aforament serà reduït i es recomana la compra anticipada de l’entrada a Secretaria. Dissabte a les 11h hi haurà el taller ‘Salvem els oceans’ amb la il·lustradora Sandra Uve, amb inscripció prèvia a través de vivetix. A les 18h es durà a terme la inauguració de l’exposició ‘Descobrint Olesa’ i a les 19h se celebrarà la Missa de Misteris a la Parròquia Santa Maria d’Olesa.

Diumenge a les 17.30h, la companyia Xip Xap presentarà l’espectacle familiar ‘Hamelí’, amb venda d’entrades anticipades a vivetix. A les 18h, el Grup de Teatre d’Amics de les Arts portarà a escena ‘Les arrels’ a la UEC. Aquest cap de setmana, Olesa també arrencarà activitats englobades dins la programació de la Setmana de la Lactància Materna.

A Esparreguera, enguany el Festival Lola recupera el tradicional ‘Dia D’ que Obert en Canal ha organitzat en altres ocasions. Es tracta d’un projecte de pintura mural i tallers que es durà a terme dissabte a las 9h. A les 11h, taller d’animació digital per a infants i laboratori creatiu ‘Mirant al cel’. Diumenge a les 19h, el Festival Lola estrenarà l’obra ‘Vaig venir aquí per estar boig’ al Patronat Parroquial d’Esparreguera.

A Abrera, dissabte de 10 a 13h a la Biblioteca, la psicòloga coach Maite Deamo oferirà la segona sessió del taller psicoeducatiu per aprendre a gestionar emocions difícils.

A Gelida, dissabte a les 22h al saló d’espectacles de la Unió Casal Gelidenc es presentarà ‘Las travesuras de Eros’, un espectacle interpretat per Sandra Rossi. Diumenge de 18 a 20h es projectarà la pel·lícula del Cicle Gaudí ‘¿Puedes oírme?‘ a la Sala d’Actes del Centre Cultural.

Fotografia: Aquest cap de setmana es representarà l’obra ‘La Zanja’ a Sant Andreu [La Villarroel]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: