Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia Super Trouper

Propostes culturals per gaudir aquest cap de setmana

Per 24 de setembre de 2021 a les 12:00 0 670 Visites

A Olesa hi ha la representació de ‘Super Trouper’ en el Concurs de Teatre Vila

Martorell

Aquest dissabte hi ha torneig de minibàsquet CB La Mercè al Pavelló Esportiu Municipal Can Cases i el Torneig Ciutat de Martorell de futbol femení al CE Torrent de Llops, tots dos a partir de les 9h. El mateix dia a les 20h, l’ONG Mans Mercedàries ofereix una xerrada amb passi d’audiovisuals sobre el 26è Camp de Treball a Kenya.

Sant Andreu

Diumenge d’11.30 a 13.30h hi ha programada l’activitat ‘Jugatecambiental: Quin soroll’ al Parc de la Solana.

Olesa

Divendres es fa la inauguració de l’exposició ‘Sobrepassant els límits. 50 anys dels aiguats a Olesa, 1971-2021’ i la conferència ‘Les inundacions catastròfiques del riu Llobregat: Des de la perspectiva històrica a les projeccions de futur’. També el debat d’Olesa Ateneu: ‘L’actitud davant l’exili i l’acollida’ a les 19h i la presentació de l’exposició ‘Amnèsia: el temps i les seves incògnites’ al Casal d’Olesa.

Dissabte hi ha previst el concert de Rosa Sánchez, Natalia Mediavilla, Héctor Serrano i Oriol Roca a la Festa del Casc Antic. Diumenge hi haurà la representació de ‘Super Trouper’ a càrrec del Grup Anem de Canto en el Concurs de Teatre Vila d’Olesa i també el cicle de Cinema al Casal amb ‘Otra ronda’.

Esparreguera

Divendres a les 18.30h hi ha programada la conferència ‘Creuar el riu entre Esparreguera i Olesa: dos segles d’història, entre tradicions i modernitat’ a la Biblioteca Municipal l’Ateneu i a les 20h el debat ‘Les mares que treballen, són mares “imperfectes”…?’ a Can Pasqual.

Dissabte La Passió acosta l’obra ‘Germanes’ de Maribel Masip i diumenge el Festival LOLA presenta el ‘Monòleg del perdó’.

Collbató

Divendres a les 18h al Casal de Cultura, tarda de foto amb ‘Objectivament’ i la fotògrafa Roxanne Lowit. A les 18.30h, club de lectura ‘Las interminencias de la muerte’ de José Saramago.

Dissabte se celebra la Festa Major del barri de Can Dalmases. L’associació de veïns ha organitzat activitats per als més petits (de 3 a 10 anys) de 17 a 19h amb jocs com punxar el globus, la catifa, la corda, posa-li la cua al burro i pintar la cara. També per als adults: a les 20h, teatre a les pistes de futbol de Can Dalmasses amb el monòleg de la vida de la Lola.

Castellví

Aquest cap de setmana se celebra la Festa petita de Sant Miquel amb activitats com la masterclass de ganxet i labors de punt, el teatre còmic de carrer ‘A la fresca!’, la presentació del nou llibre de Daniel Harris i jocs en família i en grup.

Gelida

Dissabte, visita guiada al castell amb Tast – AACG, inauguració de l’exposició d’art ‘Quatre autors, quatre tècniques’, Festival píndoles amb ‘Microteatre fora del teatre’ i sopar de tardor de l’UCG amb concert amenitzat per ‘Txic to Txic’.

Diumenge, passejades temàtiques: ‘Vida i natura al torrent de Vallbardina’ i teatre UCG: ‘Tafalitats’.

Fotografia: A Olesa es representa l’obra ‘Super Trouper’ [Aj] 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: