Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia candidats ERC Baix Llobregat Anoia Alt Penedes

Quatre candidats del territori, a la llista d’ERC a les eleccions al Parlament

Per 10 de gener de 2021 a les 17:00 0 1219 Visites

Són Jordi Albert de Sant Andreu, Lluïsa Llop de Gelida, Soulimane Messaoudi de Martorell i Albert Campillo d’Esparreguera

ERC ha presentat la llista per a les eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel 14 de febrer, encapçalada per Pere Aragonès. Del Baix Llobregat hi ha 11 candidats, de l’Alt Penedès 4 i de l’Anoia 3.

Del Baix Llobregat Nord són Jordi Albert de Sant Andreu, diputat al Parlament; Soulimane Messaoudi, regidor de l’oposició a Martorell; i Albert Campillo, candidat número 5 a les eleccions municipals d’Esparreguera, portaveu del Jovent Republicà i secretari de l’Organització d’ERC al municipi.

Del Baix Llobregat són 11 representants: Jordi Albert de Sant Andreu (15), Oriol Bossa de Sant Feliu de Llobregat (33), Marta Espona de Molins de Rei (40), Soulimane Messaoudi de Martorell (49), Bàrbara Lligadas de Viladecans (58), Soledad Medrano de Sant Feliu de Llobregat (61), Irina Moreno de Cervelló (68), Jordi Ibern de El Prat de Llobregat (69) i Arnau Mata de Sant Vicenç dels Horts (74) i com a suplents 6 i 8 respectivament: Roger Torres de El Papiol i Albert Campillo d’Esparreguera.

Des d’ERC expliquen que les persones de la candidatura “comparteixen una visió del Baix Llobregat com una comarca combativa, caracteritzada per la lluita social, la defensa dels drets dels treballadors i treballadores” i que “volem seguir liderant la lluita de suport al nostre territori, al medi ambient, pel dret a l’habitatge, feminista i contra la violència masclista. I liderar, també, la lluita municipalista, estan al costat dels nostres veïns i veïnes”.

De l’Alt Penedès, Lluïsa Llop és la candidata de Gelida (16), alcaldessa del municipi, diputada al Parlament i presidenta d’ERC Penedès. Professionalment és tècnica de gestió a la Generalitat, actualment en excedència. L’acompanyen Jordi Ramos d’Olesa de Bonesvalls (37), Oriol Casanellas com a candidat de Jovent Republicà (62) i Montse Espinosa, regidora de Vilafranca (78).

Lluïsa Llop explica que són “unes eleccions clau. Hem de donar resposta a l’alçada del repte econòmic i social que es planteja a l’Alt Penedès per reequilibrar l’economia comarcal”. També “el repte del Pla territorial Parcial del Penedès, on es dibuixarà el futur de la comarca. Cal que el quart cinturó no faci cap nou traçat a l’Alt Penedès i entri canalitzat en l’actual AP-7 des de Martorell”.

L’Anoia compta amb 3 representants: Alba Vergés (6) d’Igualada, consellera de Salut; David Alquézar (25), alcalde de Sant Martí de Tous i president comarcal (25); i Bàrbara Ortuño (71), alcaldessa del Bruc .

Els republicans han posat en valor “les 16 alcaldies on governa ERC” sent el partit “més votat a la comarca” i asseguren que “hem demostrat que treballem a peu de carrer sent útils a la gent, als veïns i veïnes, i al Parlament i al Govern també volem seguir-ho fent”.

Llista d’ERC al Parlament de Catalunya.

Fotografia: D’esquerra a dreta, Jordi Albert, Lluïsa Llop, Soulimane Messaoudi i Albert Campillo [ERC]

Print Friendly, PDF & Email