Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia detencio Sant Andreu Mossos

Quatre detinguts per tres plantacions de marihuana a Sant Esteve

Per 21 d'octubre de 2023 a les 8:00 0 354 Visites

En el mateix operatiu policial han detingut dues persones més a Segur de Calafell

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous 19 d’octubre sis homes, d’entre 20 i 36 anys, responsables de quatre plantacions interiors de marihuana a Sant Esteve i Segur de Calafell. Estan acusats dels delictes de tràfic de drogues, pertinença a grup criminal, defraudació de fluid elèctric i danys.

La investigació va començar el passat mes d’abril, quan els agents van iniciar les gestions per contrastar si en una casa de Segur de Calafell hi havia una plantació interior de marihuana.

Durant setmanes van estar fent vigilàncies que van evidenciar que a l’immoble s’estava fent un cultiu intensiu. A més, van poder veure dos homes relacionats amb la plantació. Un vivia a la casa i l’altre feia tasques de logística.

Mentre avançava la investigació, els mossos van relacionar els dos homes amb tres naus industrials situades a Sant Esteve i on també s’estava fent un cultiu intensiu de marihuana. A més, van descobrir quatre homes més que formarien part del mateix grup criminal.

Tant la casa com les naus industrials presentaven un alt consum elèctric valorat en més de 280.000 euros, el qual estaven defraudant a través de connexions il·lícites.

Amb tots els indicis recollits, els investigadors van sol·licitar a l’autoritat judicial quatre entrades i escorcolls als immobles investigats. Es van dur a terme el dimecres a primera hora del matí.

A les naus industrials de Sant Esteve van detenir quatre homes de 24, 25, 27 i 36 anys. Van localitzar i intervenir 3.174 plantes de marihuana en estat de creixement, amb cabdells, a punt de ser recollida i amb un pes aproximat de 600 kg.

Pel que fa a la casa de Segur de Calafell es van detenir dos homes de 20 i 33 anys i es van intervenir 163 plantes de marihuana i 5 kg de cabdells envasats al buit preparats per a la seva distribució.

El valor aproximat de la marihuana intervinguda en el dispositiu és de més d’1.750.000 euros.

Els detinguts passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

Fotografia: Els Mossos detenen quatre persones a Sant Esteve [Mossos / Arxiu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: