Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Cursa del Foc Olesa 2024 3

Rècord a la Cursa del Foc d’Olesa amb més de 900 participants

Per 17 de juny de 2024 a les 18:00 0 263 Visites

Carles Montllor i Mireia Riba han guanyat la dels 10 km i Marc Bartolí i Aida Padilla la dels 5 km, i les novetats han estat les curses adaptades i la de nadons

Més de 900 persones han participat en l’edició d’enguany de la Cursa del Foc d’Olesa que s’ha celebrat aquest cap de setmana. L’esdeveniment ha destacat per l’ambient esportiu i familiar. Les novetats han estat la cursa de nadons Sub 5 anys i les curses adaptades en diverses categories que han ampliat la inclusió i la diversitat de participants.

Des de l’organització, el Club Atletisme Olesa, també han destacat les 107 dones que han participat en la cursa dels 5 km, augmentant significativament la participació femenina en aquesta modalitat. Alhora, han volgut “agrair als voluntaris, famílies, corredors i patrocinadors per fer possible la cursa. Sense vosaltres no hauria estat el mateix. L’any que ve, ens veiem ‘més i millor’! Gràcies a tots per un cap de setmana extraordinari!”.

Pel que fa a les curses centrals, els guanyadors han estat Carles Montllor (en la classificació general masculina de 10km), Mireia Riba (en la general femenina de 10km), Marc Bartolí (en la general masculina de 5km) i Aida Padilla (en la general femenina de 5km).

Tots els resultats de la cursa de 10 km es poden consultar a través d’aquest enllaç.

Tots els resultats de la cursa de 5 km es poden consultar a través d’aquest enllaç.

Fotografies: Cursa del Foc d’Olesa [Club Atletisme Olesa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Olesa de Montserrat