Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
La Bustia autopista AP7 176 Gelida

Rehabilitaran l’autopista al seu pas per Gelida

Per 15 de maig de 2024 a les 20:30 0 398 Visites

L’Estat licita per més de 600.000 euros unes obres per instal·lar un paviment que renovi el ferm i redueixi el soroll del pas dels vehicles

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha licitat per 604.337 euros els treballs per rehabilitar l’autopista AP-7 a l’altura de Gelida. En concret, s’actuarà en els dos quilòmetres per on passa més aprop dels habitatges i de l’institut de Gelida, entre els punts quilomètrics 175 i 177. Les obres renovaran la calçada amb un paviment  més regular per reduir l’impacte acústic del pas dels vehicles.

Des del Ministeri destaquen que la intenció és que en surtin beneficiats els veïns que viuen propers a l’autopista. Per aconseguir aquestes millores, es retiraran uns tres centímetres del paviment actual per després posar-hi un altre material millorat sonoreductor amb cautxú procedent de pneumàtics al final de la seva vida útil (NFU). L’obra, pendent de publicar al BOE, es finançarà amb fons Next Generation.

Des de l’Ajuntament han dit que celebren “aquesta important inversió que, més enllà de millorar la infraestructura viària, contribueix a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes i la protecció del medi ambient”.

Alhora, han avançat que, “per consolidar aquestes millores, continuarem treballant amb el Ministeri per tractar tots aquells temes relacionats amb les infraestructures viàries que afecten al nostre municipi”.

Fotografia: L’AP7 al seu pas per Gelida [Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible / Trànsit / Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Gelida