Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Ricardo Peregrina

Ricardo Peregrina obre botiga online

Per 18 d'abril de 2021 a les 7:00 0 1421 Visites

Ja està a la venda el seu darrer llibre, ‘MBA. Mi jefe es gilipollas’

El dibuixant de còmics olesà Ricardo Peregrina (1973) ha obert recentment la seva botiga online, ricardoperegrina.bigcartel.com, on ven els seus llibres. Com el seu darrer, el segon volum d”Horario de oficina’, titulat ‘MBA. Mi jefe es gilipollas’, que va aconseguir finançar gràcies a les aportacions d’un programa de Verkami.

‘Horario de Oficina’ és una sèrie d’historietes d’una pàgina que es publica de forma setmanal a la revista d’humor satíric ‘El Jueves’ des de fa deu anys. ‘MBA. Mi jefe es gilipollas’ és la continuació de ‘Digestión de marrones en la empresa’.

Per Sant Jordi també es podrà trobar a les llibreries Literator i Núria. A més, l’il·lustrador ha assegurat a La Bústia que es tornaran a vendre els del ‘Maestro Picosso’, en una versió ampliada. D’altra banda, ‘El gran libro de los chistes guarros’, d’El Jueves, es pot trobar al Quiosc de la plaça d’Olesa i a les llibreries.

A través de la botiga online també es poden adquirir ‘Digestión de marrones en la empresa’ (‘Horario de oficina’ vol. 1), un pack d’aquest volum conjuntament amb ‘MBA. Mi jefe es gilipollas’, ‘Coitus imperfectus’ i ‘Mega Filiburcito’.

Fotografia: Alguns dels llibres de Ricardo Peregrina [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat