Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Sant Esteve - La Bustia - Rosalia

Rosalía actuarà a la 62a gala dels Grammy al Staples Center de Los Angeles

Per 15 de gener de 2020 a les 18:00 0 600 Visites

La sesrovirenca està nominada a millor disc llatí de música urbana i millor nova artista

Rosalía actuarà a la 62a gala dels Grammy que tindrà lloc el proper 26 de gener al Staples Center de Los Angeles. A la gala també hi actuaran Demi Lovato, Billie Eilish, Ariana Grandes i Camila Cabello, en una cerimònia que presentarà per segon any consecutiu Alicia Keys.

La cantant de Sant Esteve està nominada a dues categories, la de millor disc llatí de música urbana i la de millor nova artista, i és la primera artista nominada amb un álbum de debut en castellà.

Rosalía es va consolidar recentment com a fenomen musical a escala internacional regnant a la gala dels Grammy Llatins a Las Vegas. ‘El mal querer’ es va endur cinc de les set estatuetes a les quals aspirava a la cerimònia de la industria de la música llatina.

La sesrovirenca es va endur la de millor álbum de l’any, millor álbum vocal de pop contemporani, millor disseny d’empaquetat i millor enginyeria de gravació per la producció del Guincho, que també s’ha emportat juntament amb Rosalía el premi a millor cançó urbana pel single ‘Con altura’.

Fotografia: La sesrovirenca continua arrassant arreu del món [Rosalía]

 
Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: