Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
La Bustia Rosalia Sant Esteve 2n concert Barcelona

Rosalía enlluerna el Palau Sant Jordi amb un doble concert

Per 9 de desembre de 2019 a les 0:10 0 940 Visites

La cantant sesrovirenca s’emociona assegurant que “aquest ha estat el millor any de la meva vida”

Rosalía ha enlluernat el Palau Sant Jordi, aquest cap de setmana, davant de milers de fans (30.000 espectadors) en el seu retorn a casa que li permet acabar un any per emmarcar en la gira El mal querer. “Us vull dir una cosa: Aquest ha estat el millor any de la meva vida“, va confessar la cantant de Sant Esteve davant un Sant Jordi entregat.

La posada en escena va ser espectacular. A més de potents coreografíes i el grup de ballarines que la van acompanyar, Rosalía va combinar el flamenc amb trap, ritmes llatins i electrònica. Després de cantar Pienso en tu mirá i A Palé, la sesrovirenca no va poder contenir l’emoció de veure el recinte “tan ple”.

La sesrovirenca va actuar amb un bodi vermell i unes mànigues amples durant tot el concert i en moments puntuals va lluir unes ulleres de sol. Les cançons més aplaudides van ser Milionària, Brillo, Con altura o Yo x ti, tu x mi

Rosalía ha estat nominada als Grammy 2020 amb dues estatuetes i durant aquest any ha acumulat una munió de guardons. Dimarts clourà la gira El mal querer al Wizink de Madrid. Un gira que ha portat la sesrovirenca pels Estats Units, Portugal, Anglaterra o Suïssa.

 

Fotografia: Rosalía, en un moment de l’actuació del primer concert [@rosaliavt] i del segon (fotografia principal), al Palau Sant Jordi [@PalauSantJordi]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: