Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Rosalia i Bjork Oral

Rosalía i Björk publiquen ‘Oral’ després dels imprevistos

Per 22 de novembre de 2023 a les 17:00 0 365 Visites

La cançó és una acció reivindicativa que lluita contra les piscifactories a Islàndia

La sesrovirenca Rosalía i la islandesa Björk han publicat aquest dimarts 21 de novembre el tema conjunt que porta per títol ‘Oral’. La cançó forma part d’una acció reivindicativa que lluita contra les piscifactories a Islàndia. Després d’ajornar dues vegades el seu llançament, ja ha vist la llum.

El videoclip comença amb un text on s’explica que les dues artistes donaran tots els drets sobre els ingressos generats per la cançó a l’ONG Aegis. Les companyies de discos de les dues cantants també han acordat fer el mateix.

D’aquesta manera, els diners que es recaptin serviran per sufragar les minutes legals dels manifestants, així com per emprendre accions “per aturar el desenvolupament de les granges intensives que danyen la natura, deformen el peix i infligeixen riscos en l’ADN del salmó i en la seva supervivència. L’acció immediata és crucial”.

En el videoclip, Rosalía i Björk apareixen protagonitzant una mena de dansa combativa que combina moviments propis de la gimnàstica esportiva, de la capoeira o de la lluita grecoromana. En un moment també utilitzen espases japoneses en un escenari on predomina el color blanc.

En el primer dia de la publicació, la cançó ha tingut gairebé 400.000 visualitzacions i ha estat en tendències de YouTube.

 

Fotografia: Rosalía i Björk en el videoclip de la cançó ‘Oral’ [YouTube de Björk]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: