Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
La Bustia Rosalia i Chanel despres concert Madrid 20 juliol 2022

Rosalía i Chanel, juntes per primera vegada

Per 21 de juliol de 2022 a les 7:00 0 1541 Visites

S’abracen després de l’últim concert de l’artista de Sant Esteve a Madrid al qual assisteix la d’Olesa

Rosalía Vila continua la gira del ‘Motomami World Tour’ que va començar el 6 de juliol a Almeria, omplint els recintes i amb un públic entregat.

Aquest dimecres, l’artista de Sant Esteve ha tingut una fan especial, Chanel Terrero. L’eurovisiva d’Olesa no s’ha volgut perdre un dels concerts al WiZink Center de Madrid i ha anat a trobar-se amb ella per primera vegada després d’acabar l’actuació.

Les dues artistes del Baix Llobregat Nord s’han abraçat, com recull les instantànies que ha penjat Chanel a Twitter amb un “segueixo plorant”. La sesrovirenca també es va trobant amb molts seguidors mediàtics que ha penjat imatges a les seves xarxes, com és el cas del director de cinema Pedro Almodóvar i la televisiva Belén Esteban.

Entrades esgotades

Aquest dimarts i dimecres han estat dos concerts a Madrid amb l’assistència de 14.000 persones cada un, i el dissabte 23 i diumenge 24 de juliol és a Barcelona al Palau Sant Jordi. Les entrades que anaven dels 45 als 400 euros es van exhaurir el mateix dia que es van posar a la venda. Respecte a tota la gira, es van vendre en una sola jornada 135.000 entrades, segons la productora Live Nation.

La gira mundial de presentació del seu tercer àlbum, ‘Motomami’ passa per Sevilla, Granada, Màlaga, València, Madrid, Bilbao, La Corunya i Palma. Fora d’Espanya arribarà a Mèxic, el Brasil, l’Argentina, Xile, Colòmbia, la República Dominicana, Puerto Rico, els Estats Units i el Canadà i, a finals d’any, actuarà a Portugal, Itàlia, Alemanya, els Països Baixos, Bèlgica, el Regne Unit i França, on acabarà a París la gira el 18 de desembre.

La cantant de Sant Esteve porta les cançons de ‘Motomami’, d’’El mal querer’ i altres dels seus temes més esperats. També ‘Despechá’, que tothom canta als concerts, però que l’artista encara no ha publicat a banda d’un breu vídeo a TikTok i Instagram. Rosalía surt a l’escenari amb un grup de ballarins amb una escenografia minimalista, que consisteix en una passarel·la blanca i dues pantalles verticals, i diverses càmeres que retransmeten, filtren i editen en directe a les pantalles.

“’Motomami’ és diferent d’‘El mal querer’, i tinc els millors fans del món perquè faci el que faci sento que em doneu suport en totes les meves bogeries”, ha dit la cantant.

Fotografies: Rosalía i Chanel després del segon concert de la de Sant Esteve a Madrid / Un dels moments del concert del primer concert al WiZink Center [@ChanelTerrero / ACN]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: