Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia Rosalia Barcelona

Rosalía obrirà un estudi de gravació

Per 19 de maig de 2024 a les 7:00 0 533 Visites

El projecte de la sesrovirenca està a l’espera de ser presentat oficialment i s’instal·laria a l’Hospitalet de Llobregat

La sesrovirenca Rosalía obrirà un estudi de gravació a l’Hospitalet de Llobregat on, a banda de produir la seva pròpia música, hi preveu instal·lar la seu de l’empresa familiar Motomami SL, que inclou una filial promotora immobiliària. Segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha confirmat l’ACN, l’artista està encapçalant la reforma d’un edifici d’oficines al carrer de Can Pi, a dos carrers de Fira Gran Via.

L’Ajuntament del municipi ha apuntat estar “molt content i satisfet” amb la iniciativa de Rosalía, ja que “és molt important el que pot arribar a representar per dinamitzar l’economia de la ciutat i per impulsar el Districte Cultural”.

El futur estudi de gravació de la sesrovirenca s’ubicarà prop de l’antiga fàbrica Godó i Trias, on s’hi projecta un centre d’arts visuals.

El projecte està a l’espera de ser presentat oficialment. Acutalment s’està tramitant la llicència d’obres per tirar endavant els treballs de la iniciativa empresarial de la cantant, que el lidera l’estudi Arquitectura G.

Fotografia: Rosalía durant un concert a Barcelona [ACN]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: