Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024

Rosalía presenta i posa a la venda el seu nou disc “El Mal Querer”

Per 2 de novembre de 2018 a les 7:00 0 981 Visites

La cantant sesrovirenca Rosalía després d’un concert sorpresa a Madrid fa un parell de dies presenta “El Mal Querer”. Avui posa a la venda el nou disc amb la cançó d’èxit “Di mi nombre”, una peça feta amb melodies tradicionals de tangos de la Repompa de Màlaga i un vídeo inspirat en la “Maja de Goya”.

El dia 15 de novembre es farà la gal·la dels premis Latin GRAMMYs i “Malamente”, el seu primer disc, compta amb 5 nominacions: Cançó de l’any; Gravació de l’any; Millor videoclip; Millor fusió urbana i millor cançó alternativa.

En les darreres setmanes Rosalía ha col·laborat en la darrera producció de Pedro Almodovar i ha estat portada del mes d’octubre de la revista Cosmopolitan.

Rosalía també ha estat nominada a Personalitat Baixllobregatina de l’any 2018 en el marc de la 10a edició dels Premis de Reconeixement Cultural que organitza el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Es pot donar suport a la candidatura fins al 12 de novembre a través del web del centre d’estudis: www.cecbll.cat.

Di mi nombre: https://bit.ly/2yG03cz

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: