Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia terreny barri La Solana CAP Sant Andreu

Salut es compromet a construir el nou CAP de Sant Andreu

Per 30 de març de 2023 a les 7:00 0 315 Visites

El consistori cedirà un terreny al barri de La Plana i les obres començarien l’any vinent

El Departament de Salut de la Generalitat inclouà la construcció del nou CAP de Sant Andreu al pla d’inversions d’enguany i les obres podrien començar l’any vinent.

S’ubicarà al barri de la Plana i l’Ajuntament cedirà el terreny de més de 5.000 metres quadrats per a la seva construcció, informen des de fonts municipals.

Segons expliquen, en una reunió, el conseller de Salut, Manel Balcells, li ha assegurat a l’alcaldessa Ana Alba que ja compten amb el pla funcional del futur centre sanitari.

Alba ha mostrat la seva “satisfacció” per aquest compromís i ha destacat “la pressió que hem fet des de la ciutat, des de l’Ajuntament i els veïns i els professionals sanitaris”. També ha avançat que Balcells s’ha compromès a que es recuperin els recursos materials i humans que s’han perdut els darrers anys al centre de salut de la ciutat.

L’alcaldessa també ha dit que estan “satisfets amb el resultat” i que “finalment es pugui desencallar la construcció del nou centre ambulatori de Sant Andreu, que fa anys que reclamem i que la ciutat necessita”.

Fotografia: El nou CAP de Sant Andreu es construirà al barri de la Plana [Aj]

Print Friendly, PDF & Email