• Diumenge, 28 abril 2024
la bustia - nastic

El martorellenc Salva Ferrer debuta com a titular amb el Nàstic

Per 3 de desembre de 2018 a les 19:48 0 1236 Visites

El martorellenc Salva Ferrer s’ha estrenat com a titular a les files del Nàstic de Tarragona, a Segona Divisió A. El jove de Martorell va disputar, diumenge, els 90 minuts en el partit que el conjunt grana va enfrontar-se al Numància (3-0) a l’estadi Nuevo Los Pajaritos. Ferrer va debutar a Segona amb el Nàstic, l’octubre passat, a l’estadi Ramon de Carranza.

Malgrat el relleu a la banqueta al conjunt de Tarragona, Ferrer continua tenint la confiança del nou tècnic Enrique Martín, després que l’aleshores entrenador José Antonio Gordillo el fes debutar amb el primer equip. El jugador martorellenc va alternar les posicions de central i de lateral dret. És el quart partit que Ferrer ha estat convocat amb el Nàstic aquesta temporada. A més dels partits davant el Cadis i el Numància, el martorellenc va ser a la banqueta davant l’Alcorcón i l’Almeria.

Ferrer, que va fitxar per la Pobla de Mafumet la temporada passada, és un dels habituals en l’onze titular del conjunt del Tarragonès. Salva Ferrer ha disputat 12 partits com a titular a Tercera aquest curs (un total de 1080 minuts), ha vist dues targetes grogues i ha anotat un gol.