Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
La Bustia Silvia Barba i Violeida Sanchez

Sant Andreu acull una presentació creuada de les novel·les ‘Frío Rojo’ i ‘Insomnes’

Per 16 de gener de 2024 a les 7:00 0 646 Visites

Les autores són Silvia Barba i Violeida Sánchez i l’acte és aquest dimecres 17 de gener

Les Escoles Velles de Sant Andreu acolliran aquest dimecres 17 de gener una presentació creuada de les novel·les ‘Insomnes’, de Violeida Sánchez, i ‘Frío Rojo’, de Silvia Barba. És a partir de les 18.30h i es tracta d’un acte on cada escriptora presentarà la novel·la de l’altra autora.

Les escriptores Silvia Barba i Violeida Sánchez es van conèixer el setembre de 2023 i la proposta de presentar les novel·les de manera conjunta va ser de la Violeida.

‘Frío Rojo’ i ‘Insomnes’ han estat publicades el 2023 per l’editorial Cosecha Negra. Es tracta d’una presentació creuada on cada escriptora presentarà la novel·la de l’altra autora.

Barba (1974, Barcelona), resideix a Sant Andreu des de l’any 2002. ‘Frío Rojo’ és una novel·la policíaca, la primera de l’autora, on reflecteix les seves influències literàries, que transiten per la novel·la gòtica vuitcentista, el terror tradicional i la novel·la negra i policíaca.

La història tracta sobre la creixent popularitat de la banda de heavy metal Wicked Child, que es veu perjudicada per les morts de quatre assistents als seus concerts. El Mosso d’Esquadra Erik Alanpoe és l’encarregat de detenir a l’assassí i s’enfronta a un cas en el qual es veuran involucrades forces que s’escapen de la seva comprensió i que afectarà a la seva vida laboral i amorosa.

Sánchez (1969, Cuba), viu a Manresa des de l’any 2002 i ja ha escrit més llibres. ‘Insomnes’ també és una novel·la negra i tracta la història de la doctora Amaral San José, una psiquiatra que investiga els trastorns del son i que aconsegueix l’autorització per entrevistar a un company de professió. Aquest resulta ser l’assassí confés de quatre assassinats i que assegura que porta anys sense poder dormir.

Fotografies: Silvia Barba i Violeida Sánchez amb els llibres [Silvia Barba i Violeida Sánchez]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: