• Divendres, 19 abril 2024
Sant Andreu - La Bustia - BMX

Sant Andreu obre la temporada de la Lliga Catalana de BMX amb bon peu

Per 18 de febrer de 2020 a les 17:00 0 639 Visites

Quatre corredors del Moto Club Sant Andreu, que va fer d’amfitrió, acaben en primer lloc en les seves categories

Sant Andreu va acollir l’estrena de la temporada de la 16a edició de la Lliga Catalana de BMX en una primera prova organitzada pel Moto Club Sant Andreu. Hi van participar 85 corredors, entre els quals, quatre corredors locals van pujar al lloc més alt del podi.

Es tracta d’Ulises Barrachina, Rubén Cañizares, Yulen Chasco i Miquel Hernández, en les categories d’11-12 anys, 13-14 anys, 15-16 anys i Elit 17 +. Els corredors van haver de superar les adversitats climatològiques.

La resta de guanyadors van ser Eric Serrano (5-6 anys), Marcos Herencia (7-8 anys), Asier Moya (9-10 anys), Jana Román (11-14 anys femení) i Griselda Artigas (xallenge 17 +).

Fotografia: Els corredors a punt de sortir a córrer en el circuit de Sant Andreu [BMXCAT]