Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia Fira de primavera Sant Andreu

Sant Andreu presenta la seva oferta comercial a la Fira de la Primavera

Per 5 de maig de 2023 a les 7:00 0 302 Visites

Se celebra del 12 al 14 de maig i ofereix una mostra comercial, industrial i de serveis

Sant Andreu ha presentat aquest dijous la programació de la Fira de la Primavera, que se celebrarà del 12 al 14 de maig. Es tracta d’una mostra comercial, industrial i de serveis que té com a objectiu presentar l’oferta del municipi als visitants. Es preveu que durant els tres dies passin més de 90.000 persones.

L’alcaldessa Ana Alba ha destacat que la fira “és el moment de sortir al carrer, de gaudir de la nostra ciutat, dels nostres espais on vivim i convivim, i de presumir de la nostra ciutat. Tenim l’escenari perfecte per gaudir de la ciutat i per viure als carrers amb civisme i harmonia l’arribada de la primavera i d’un temps en què tots gaudim més als espais públics”.

Per la seva banda, Juan Pérez, regidor de Promoció Econòmica, ha dit que “en aquesta onzena edició, la mostra posa tots els ingredients perquè els comerços i les indústries puguin expressar i mostrar productes, serveis i totes les novetats i ofertes que els identifiquen com a referents de la comarca, i també com la millor opció en la seva activitat”.

En l’edició d’enguany hi participen mig centenar d’empreses, comerços i entitats. A més, la mostra comptarà amb activitats de caràcter gastronòmic i d’entreteniment.

Per als més petits hi haurà diverses activitats i tallers de manualitats i pintures a l’Espai Infantil, mentre que els joves podran gaudir de la Barca After-Naval.

També hi haurà activitats culturals com la tradicional ballada de sardanes, la jornada castellera o la trobada de percussió.

Aquí es pot consultar el programa complet de la Fira de la Primavera de Sant Andreu.

Fotografia: Sant Andreu celebra aquest mes de maig la Fira de Primavera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email