Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia sorteig Nadal Sant Andreu 7

Sant Andreu reparteix més de 14.000 euros en premis i lots

Per 4 de gener de 2024 a les 17:00 0 278 Visites

En el sorteig de la campanya de Nadal d’enguany

Sota el lema ‘Per Nadal, a Sant Andreu trobaràs el teu regal’, l’Ajuntament i l’Agrupació del Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSSAB) han repartit més de 14.000 euros en vals de compra en la campanya comercial de Nadal d’enguany.

El sorteig dels premis s’ha fet aquest dimecres 3 de gener al Teatre Núria Espert. Entre els més destacats hi ha un val de compra de 3.000 euros (no presencial), que ha guanyat Maria Jesús Guerrero. La premiada ha rebut la notícia a través d’una trucada de telèfon.

Magda Jurado s’ha endut el premi de 1.000 euros en vals de compra (premi presencial) i Javier Sellarés els 200 euros en vals de compra del Mercat. Alejandro Puertolas i Elvira Ruth Villamizar han estat els guanyadors de dues paneres amb productes i serveis aportats pel sector comercial de la ciutat.

En el sorteig també s’han repartit 100 vals de compra de 100 euros i 20 pernils amb premis no presencials.

El funcionament de la campanya ha estat el següent: els 163 comerços adherits a la campanya han distribuït unes paperetes entre els seus clients. Aquests les han dipositat en una urna per participar en el sorteig d’aquest dimecres.

L’acte al Teatre Núria Espert ha comptat amb la presentació del locutor de Ràdio Sant Andreu Jordi Milian i l’actuació de màgia del Mag Stigman. A més, s’han lliurat els premis als millors Aparadors i Parades del Mercat.

Fotografies: Sorteig dels premis de la campanya de Nadal de Sant Andreu [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: