Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Sant Andreu - La Bustia - policia local

Sant Andreu va registrar menys fets delictius durant el 2019

Per 11 de març de 2020 a les 12:00 0 662 Visites

De la memòria feta pública de la Policia Local destaca l’increment de consum de drogues

Sant Andreu va registrar menys fets delictius relacionats amb la seguretat ciutadana i menys accidents urbans el 2019 respecte l’any anterior. Així es desprèn de la memòria feta pública per la Policia Local, qui subratlla l’increment de consum de drogues. 

Pel que fa la seguretat ciutadana, segons fonts municipals, Sant Andreu va reduir un 1,35% els fets delictius, cosa que suposa un 24% menys respecte el 2018. Un 7,67% té a veure amb la resolució de fets.

Una altra dada és la reducció d’un 4,70% el nombre d’accidents de trànsit rodat durant el mateix període. Aquest fet s’atribueix a les millores de mobilitat, des de la posada en marxa de noves rotondes i zones de prioritat invertida.

L’alcalde Enric Llorca ha subratllat que “pel que fa a la seguretat mai es pot baixar la guàrdia. Continuarem treballant per millorar la seguretat dels nostres ciutadans”.

Pel que fa al consum de substàncies estupefaents en els parcs públics, la Policia Local ha detectat un increment de fets delictius. L’any 2017, l’Ajuntament va posar en marxa un pla de xoc per vigilar l’entorn de parcs, escoles i altres llocs d’interès.

Fotografia: La porta d’accés a la seu de la Policia Local, a Sant Andreu [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email