Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Sant Esteve 26 desembre 4

Sant Esteve celebra la seva Diada amb el tradicional Ball de Garlandes

Per 27 de desembre de 2023 a les 7:00 0 347 Visites

Ha comptat amb la participació de la colla gegantera, la Coral Sant Esteve, l’Esbart i la cobla La Flama de Farners

Sant Esteve ha celebrat aquest 26 de desembre la seva tradicional Diada amb el Ball de Garlandes de la colla gegantera i de l’esbart dansaire.

El dia ha començat amb la cercavila d’anada a missa dels gegants locals, el Siset i l’Angeleta, i dels recent estrenats gegantons, l’Esteve i la Maria. L’ofici solemne ha comptat amb la participació musical de la Coral Sant Esteve i de la colla gegantera amb el Ball de Garlandes, i amb la presència d’autoritats encapçalada per l’alcalde Enric Carbonell.

A la sortida s’ha fet la cercavila fins a la plaça de la Vila, on la cobla La Flama de Farners ha ofert una ballada de sardanes.

A continuació, l’Esbart ha dansat el tradicional Ball de Garlandes i ha convidat a tothom a afegir-se. A més, l’esbart ha aprofitat el dia per estrenar el nou carro per a la venda de garlandes, amb més d’un centenar d’unitats del tradicional tortell dolç que llueixen les balladores.

També coincidint amb Sant Esteve, la Coral ha ofert un concert que ha portat per títol ‘Nadal, llum i misteri‘, en al·lusió a l’obra composada per Francesc Vila i Ginferrer als anys 60. La segona part del concert ha estat formada per nadales catalanes. S’ha celebrat a l’Església Parroquial aquest dimarts a la tarda.

Fotografia: Sant Esteve celebra la seva Diada [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: