Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia Festa Major Sant Esteve

Sant Esteve celebrarà una Festa Major ‘de butxaca’

Per 21 de juliol de 2020 a les 17:00 0 1221 Visites

La programació pot estar subjecte a anul·lacions segons l’evolució de la pandèmia

Els dies 24, 25 i 26 de juliol, Sant Esteve celebrarà una Festa Major de petit format. Tenint en compte l’evolució de la covid-19, l’Ajuntament ha optat per una programació reduïda i amb propostes culturals d’artistes locals. D’aquesta manera també s’ajudarà un sector molt afectat per la crisi derivada per la pandèmia.

La festa arrancarà divendres 24 a les 19h amb el tradicional repic de campanes, seguit de tres espectacles infantils simultanis a la pista coberta, al Casal de Vallserrat i al Casal de Ca n’Amat. Estan programats pels tres dies i actuaran els artistes sesrovirencs El Camilet i el Pirata Pedorreta, a més de la companyia Ai, Carai!. Per tal d’evitar aglomeracions, per algunes de les activitats cal reservar prèviament les entrades a través d’aquest enllaç

A continuació, a partir de les 20.30h, es farà el pregó de Festa Major a càrrec d’Elisenda Barberà Pujol, regidora de cultura. S’emetrà en directe pel canal de YouTube de RTV10. A les 21.30h, havaneres amb el grup Barca de mitjana.

Dissabte dia 25, a les 10h, hi haurà una activitat de ioga a la fresca per a adults, per assistir-hi cal inscripció prèvia al telèfon 638296389. A la 13h es farà la presentació del llibre ‘Tota una vida per recordar’ de la sesrovirenca Núria Pradas i a les 23h, teatre ‘Improshow’.

L’últim dia de Festa Major, diumenge 26, se celebrarà la missa solemne a partir de les 11h i un concert vermut amb Mone a partir de la 13h.

A  més, el consistori de Sant Esteve també ha treballat conjuntament amb els establiments de restauració del municipi perquè puguin acollir actuacions de petit format a les seves terrasses. A la plaça Dr. Tarrés, plaça Xic Mateu, Casal de Vallserrat i a l’aparcament del Casino es podrà gaudir de les actuacions d’Alricokoco (també s’emetrà online), Simetric Trio, Acoustic Cuts, Les veus de la sala jove, Andrés Vélez, Tro, Tatian, The Belmonte’s, Ibeth music trio i Hits on the dance flor.

Com a mesura de prevenció i seguretat, la programació està subjecte a canvis o anul·lacions segons l’evolució de la pandèmia. De fet, algunes activitats ja s’han anul·lat.

Concurs de Balcons

Fins el 22 de juliol, els veïns de Sant Esteve tenen temps d’inscriure’s al primer Concurs de Balcons de Festa Major 2020. La temàtica és lliure i es repartiran premis en metàl·lic als 5 millors. Es poden consultar les bases a través del següent link: concurs de balcons.

 

Fotografia: Sant Esteve gaudirà d’una Festa Major de petit format [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: