Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
La Bustia La Coma Sant Esteve

Sant Esteve destina 1,1 milions d’euros per a la reurbanització de La Coma

Per 2 de maig de 2022 a les 12:00 0 569 Visites

Actualment s’està elaborant l’avantprojecte i pròximament l’Ajuntament el presentarà als veïns del barri

L’Ajuntament de Sant Esteve ha aprovat una modificació pressupostària en el darrer Ple Municipal que dota amb 859.400 euros més la partida de la primera fase d’obres de reurbanització de La Coma, fins als 1.154.000 euros. El finançament prové del romanent de tresoreria i forma part de l’acord de l’equip de govern amb Sesrovires en Comú, que va donar suport al pressupost del 2022.

Un cop es disposi de l’avantprojecte, que ja s’està elaborant, el consistori convocarà els veïns del barri per acabar de definir els principals eixos. També s’espera que després de l’estiu es pugui licitar la redacció del projecte executiu i a principis del 2023 s’iniciï la seva redacció.

Les obres de reurbanització serviran per millorar la xarxa viària, l’asfaltat i l’arranjament de voreres i rotondes. També es renovaran els parcs infantils i s’ampliaran les zones esportives i de joc lliure. Pel que fa a serveis, es posarà en marxa el nou servei de jardineria.

A La Coma ja s’ha realitzat la primera fase de renovació de l’enllumenat públic i s’està treballant en la revisió i ampliació del servei de recollida de residus i del nombre de contenidors.

A més, actualment s’està renovant la xarxa d’aigua i clavegueram.

Fotografia: L’Ajuntament de Sant Esteve inicia el procés de reurbanització de La Coma [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: