Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
Sant Esteve - La Bustia - Rosalia

Sant Esteve es planteja crear una ‘Ruta Rosalía’ que afavoreixi la promoció turística del municipi

Per 10 de febrer de 2020 a les 7:00 0 1039 Visites

L’alcalde Enric Carbonell agraeix “la referència continuada i la projecció” que fa l’artista del seu poble

Rosalía no s’ha amagat mai d’on ve ni del poble que la va veure créixer. Les seves referències a Sant Esteve són molt presents i ara l’Ajuntament es planteja crear una ‘Ruta Rosalía’ que afavoreixi la promoció turística del municipi.

L’efecte Rosalía ha esclatat en els darrers dies arran d’una publicació d’una icona mundial del rap, Drake, al seu compte personal d’Instagram on bateja l’artista catalana com “la jefa de Sant Esteve Sesrovires”. La fotografía acumula més de 2 milions de ‘likes’.,

La fotografia en què Drake apareix amb Rosalía ha provocat que les cerques de ‘Sant Esteve’ a Google s’hagin disparat des de diferents llocs del món, majoritàriament dels Estats Units.

Davant de tanta repercussió, l’alcalde Enric Carbonell ha confirmat a RAC1 que “no ens deixa de sorprendre l’efecte que està tenint Rosalía i la referència continuada que fa ella mateixa de Sant Esteve. Li agraïm moltíssim“.

En aquest sentit, Carbonell ha plantejat la possibilitat de fer una ‘Ruta Rosalía’. “Caldrà que la pensem aprofitant l’avantatge promocional que ens dóna ella”. L’alcalde puntualitza que “de Rosalía ja n’estàvem orgullosos molt abans del reconeixement mundial que té ara”. 

La ruta passaria per recorrer els llocs on va créixer com a artista: des de les escoles de flamenc o de ball o el cementiri municipal on va enregistrar un vídeo promocional abans del seu esclat definitiu com a artista. 

La prioritat per a l’alcalde és que “Rosalía mantingui la tranquil·litat que ha trobat sempre a Sant Esteve. Hem d’intentar que es trobi protegida. La discreció és important per a ella i el poble ho entén així”. El municipi ja té una icona mundial de la música.

Fotografia: Rosalía s’ha convertit en la principal ambaixadora de Sant Esteve [Rosalía]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: