Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
La Bustia Nit Esport Sant Esteve 2022 (6)

Sant Esteve lliura els guardons de la 13a edició de la Nit de l’Esport

Per 25 de juliol de 2022 a les 18:00 0 596 Visites

Han estat premiats Noa Jund i Albert Bonilla com a millors esportistes i Sergio Díaz a millor tècnic

La Piscina d’Estiu de Sant Esteve ha estat l’escenari de l’acte de la Nit de l’Esport que enguany ha arribat a la 13a edició. Està organitzat per la regidoria d’Esports i té com a objectiu reconèixer la tasca realitzada per clubs i esportistes del municipi.

Noa Jund, jugadora de voleibol, i Albert Bonilla, practicant de taekwondo, han estat escollits millors esportistes de la categoria absoluta femenina i masculina. Sergio Díaz, entrenador de bàsquet, ha rebut el premi a millor tècnic esportiu de la temporada.

Jund milita a les files de l’equip juvenil del Club Vòlei Sant Esteve i enguany ha assolit l’ascens a Primera Catalana. A més, ha estat convocada per la selecció provincial.

Bonilla ha format part de la selecció catalana i espanyola de taekwondo. També és campió de Catalunya de Pumses i tercer classificat al campionat d’Espanya.

Díaz és l’entrenador i coordinador de la secció de bàsquet des de la seva fundació fa 10 anys. Aquesta temporada, l’equip cadet masculí que dirigeix s’ha proclamat campió en la Final Provincial dels Jocs Escolars.

A banda d’aquests premis, s’ha fet un reconeixement als equips de base i absoluts que han aconseguit millors resultats. També als esportistes més destacats de l’esport base.

Els guardons els han lliurat l’alcalde Enric Carbonell, el regidor d’Esport, Òscar Rodríguez, i el primer tinent d’alcalde, Joan Galceran. L’artista sesrovirenc Pau Sastre ha amenitzat la vetllada amb les seves cançons.

Fotografies: 13a edició de la Nit de l’Esport [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: