Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia Club Hoquei Sant Esteve 3

Sant Esteve presenta el nou club d’hoquei herba

Per 12 d'abril de 2024 a les 18:00 0 224 Visites

L’Ajuntament i el Club Hoquei Sant Esteve han signat un conveni de col·laboració

L’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, i el president del Club Hoquei Sant Esteve, Lautaro Marcial, han signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la nova entitat esportiva de recent creació dedicada a la pràctica i la difusió de l’hoquei herba.

El nou club es donarà a conèixer durant la Fira de Primavera, el 5 de maig, amb un estand propi. També celebrarà una jornada de portes obertes el dissabte 11 de maig al matí a la pista annexa del Pavelló Poliesportiu. Les persones interessades podran agafar un stick o llançar un penal córner per conèixer l’esport.

Està previst que el club comenci els seus entrenaments el 14 de maig.

El conveni preveu la cessió al nou club de tres espais municipals per a la pràctica de l’hoquei herba: la pista de l’escola La Roureda, els dimarts de 16.30 a 18h; la pista annexa al Pavelló Poliesportiu els dimarts i dijous de 19.30 a 21h; i la pista annexa al Camp de Futbol Municipal, els dijous de 16.30 a 18h.

La signatura del conveni s’ha realitzat aquest dimarts a l’Ajuntament i ha comptat amb la presència d’Òscar Rodríguez, regidor d’Esports; Xavier Adell, president de la Federació Catalana d’Hoquei (FHC); Oriol Alcaraz, director tècnic de la FCH; i de tècnics municipals.

Fotografies: Signatura del conveni entre l’Ajuntament i el Club Hoquei Sant Esteve [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: