Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia Rutes Urbanes Saludables Sant Esteve (1)

Sant Esteve presenta el projecte Rutes Urbanes Saludables

Per 20 de març de 2023 a les 7:00 0 438 Visites

Es tracta de tres itineraris dins la trama urbana i totalment il·luminats

L’Ajuntament de Sant Esteve ha presentat aquest diumenge 19 de març les Rutes Urbanes Saludables amb la participació d’un centenar de persones. Es tracta de tres itineraris amb distàncies de 3, 6 i 9 quilòmetres, dins de la trama urbana i totalment il·luminats, que tenen l’objectiu de contribuir a la millora de la salut de la ciutadania mitjançant la pràctica regular d’activitat física.

Els tres recorreguts tenen sortida des de la plaça Xic Mateu. La ruta més curta transcorre gairebé plana per carrers del centre urbà i La Coma. La de 6 quilòmetres s’endinsa pel barri de Ca n’Amat i presenta un desnivell positiu de 132 metres. La més llarga recorre principalment Vallserrat fins al tercer polígon i té un desnivell positiu de 192 metres.

L’Àrea de Salut ha editat un díptic informatiu amb els itineraris, les característiques de les rutes i consells a l’hora de realitzar-les. Es pot consultar a través d’aquest enllaç.

En la presentació d’aquest diumenge, el regidor de Salut Pública, Òscar Rodríguez, ha explicat el projecte. També s’han fet tres sortides, una per cadascun dels itineraris. La jornada ha finalitzat amb un esmorzar preparat per la Societat de Caçadors.

Fotografies: Presentació del projecte Rutes Urbanes Saludables de Sant Esteve [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: