Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia pilones taps de cava Sant Esteve 2

Sant Esteve reivindica i promociona el municipi com a ‘Terra de vi i cava’

Per 24 de febrer de 2024 a les 7:00 0 294 Visites

La iniciativa municipal posa en valor la tradició vitivinícola, els cellers i les activitats i instal·la pilones personalitzades en forma de taps de cava

L’Ajuntament de Sant Esteve ha començat a instal·lar a la via pública pilones personalitzades en forma de taps de cava. La iniciativa vol promocionar la tradició vitivinícola del municipi i l’oferta de les caves i cellers locals. Les pilones porten gravat el text ‘Sant Esteve Sesrovires, Terra de vi i cava’.

Els primers taps s’han col·locat ja davant del consistori i a l’exterior del parc dels Jardinets. En total es col·locaran una quinzena de pilones per diferents indrets estratègics del municipi. A més, l’Ajuntament té previst lliurar-ne a les caves i cellers locals perquè puguin ser un element identificador de la seva activitat.

Sant Esteve compta amb les Caves Roger Goulart, les Bodegues Ca n’Estella, el celler Can Casals i el projecte Vins Sisqueda, impulsat per joves emprenedors. Aquesta activitat vitivinícola es complementa amb l’estudi d’art Tinta i Vi. Una oferta que es promou també a través de la celebració anual de la Fira del Vi i el Cava.

Fotografia: Pilones personalitzades en forma de taps de cava a Sant Esteve [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: