Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia contenidors Sant Esteve Sesrovires

Sant Esteve renova el parc de contenidors

Per 4 de març de 2019 a les 17:02 0 878 Visites

El municipi incorpora a la recollida la urbanització Vinya del Turó

L’Ajuntament de Sant Esteve ha iniciat la renovació dels contenidors de recollida selectiva arrel del contracte amb la nova concessionària Geaser, General de Asfaltos y Servicios SL.

Els primers contenidors a ser substituïts són els de rebuig i, de manera progressiva, es canviaran el de la resta de residus. Està previst renovar prop de 700 unitats, amb un increment de 130 contenidors i la creació de 18 noves àrees de recollida.

Amb la nova concessió passen de 537 a 664 contenidors i també augmenten el número d’àrees d’aportació, de les 150 actuals a 168. Un part significativa de les millores es concentren en les urbanitzacions. Cal tenir en compte, que una vegada completat el desplegament, es valorarà el seu funcionament per tal de donar una resposta adequada a les necessitats dels serveis a cada zona.

Geaser va iniciar al gener la prestació del servei de recollida de residus i neteja viària a Sant Esteve. La concessió del servei és per un període de quatre anys, prorrogable a dos més.

D’altra banda, des del dia 1 de març, l’Ajuntament sesrovirenc es fa càrrec de la recollida d’escombraries a la urbanització Vinyes del Turó. Els veïns havien expressat el seu malestar per la significativa reducció del servei que fins ara prestava la nova concessionària de l’Ajuntament de Masquefa.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: