Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia CAP Sant Esteve

Sant Esteve torna a reclamar la recuperació dels serveis del CAP

Per 1 de juliol de 2021 a les 7:00 0 575 Visites

El consistori ha engegat una campanya de recollida de signatures

L’Ajuntament de Sant Esteve ha iniciat una campanya de recollida de signatures per tal de sol·licitar al Departament de Salut la recuperació de tots els serveis que el CAP prestava abans de la pandèmia. La iniciativa compta amb el suport de tots els grups del consistori: PSC, ARAses, Cs, ERC, Alternativa Unitària i Sesrovires en Comú.

L’objectiu és el restabliment de pediatria, infermeria, llevadora, medicina general i tota l’Administració i servei sanitari de la tarda. Al setembre es va aconseguir la recuperació de dos metges, però no la resta de serveis, després de reclamar millores i recursos.

Amb la recollida de signatures el consistori vol visibilitzar el malestar de la ciutadania i que es reverteixi finalment aquesta situació. Els fulls per signar estan disponibles al SIAC de l’Ajuntament.

El govern municipal ha reiterat a Salut la necessitat de resoldre la manca del servei assistencial al municipi després del seu tancament per l’esclat de la covid-19 el març de 2020. Això obliga els veïns a desplaçar-se a altres poblacions per rebre atenció.

Fotografia: CAP de Sant Esteve [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: