Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
la bustia arc complex

Satisfacció pel nou complex d’habitatges de l’Arc de Sant Martí

Per 22 de maig de 2019 a les 12:00 0 894 Visites

L’edifici ha costat 3 milions d’euros, la meitat aportats per l’Ajuntament de Martorell

Unes 600 persones han visitat el recinte del complex d’habitatges de la Fundació Privada Arc de Sant Martí el passat dissabte 18 de maig. L’edifici està al costat del Centre de Dia. Francesc Iglesias, secretari d’Afers Socials de la Generalitat ha visitat els pisos acompanyat de l’alcalde Xavier Fonollosa i la gerent de l’entitat, Rosa Cadenas.

El nou edifici compta amb una superfície de 2.000 metres quadrats i està connectat amb el Centre de Dia, però sent una instal·lació independent. Està format per 20 habitatges per a un total de 48 persones amb discapacitat intel·lectual. Els usuaris hi podran viure de forma individual o en parella, segons la seva elecció i fomentant la seva autonomia. També hi ha zona de serveis, una cuina central i una bugaderia, que conformen un projecte d’inserció laboral. El projecte ha costat 3 milions d’euros, dels quals l’Ajuntament n’ha aportat el 50%.

Francesc Iglesias, secretari d’Afers Socials de la Generalitat, ha celebrat “la implicació del municipi en apostar amb recursos propis per un projecte tan innovador, i el compromís de la Fundació Arc de Sant Martí per promocionar la vida independent, però personalitzant els serveis per a les persones amb discapacitat”.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha dit “hem fet moltes obres a Martorell, però de la que em sentiré més orgullós és d’aquest Complex d’Habitatges per a nois i noies amb discapacitat”.

La gerent de la Fundació Arc de Sant Martí, Rosa Cadenas ha afirmat “portem molt de temps treballant en això, pensant, provant i investigant perquè tot sigui com ha de ser i que les persones amb discapacitat puguin viure amb el màxim d’autonomia possible”.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat