Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
Martorell - La Bustia - Seat

Seat no pot reprendre encara els muntatges de l’A1 i el León

Per 3 de desembre de 2019 a les 7:00 0 1056 Visites

Direcció i sindicats es tornen a reunió avui per avaluar quan es pot engegar les línies 2 i 3

Els responsables de Seat no han pres encara una decisió sobre el moment en què caldrà tornar a engegar les cadenes de muntatge de l’Audi A1 i el Seat León, aturades des de fa prop d’una setmana per la manca de subministrament de peces provocada per l’incendi en les instal·lacions del proveïdor Faurecia.

De moment, direcció i sindicats han acordat suspendre els torns de matí, i s’han tornat a emplaçar a una nova reunió aquest dimarts per avaluar quan es pot engegar les línies 2 i 3, si és possible a la tarda. En aquest sentit, la reobertura de les línies “és més a prop” tal com s’assegura des de la pròpia companyia.

Tot passa perquè el procés d’abastiment d’estoc pugui fer front a les necessitats de producció de les dues línies de Seat, on es munten dos dels vehicles més populars que comercialitza el grup Volkswagen. Tot i això, Seat té previst que la producció funcioni amb plena normalitat aquesta setmana.

La direcció de Seat ha decidit no presentar un Expedient de Regulació d’Ocupació temporal pels dies no treballats per l’incendi del seu proveïdor Faurecia i considerar-los una aturada tècnica.

Fotografia: Els treballadors de la línia 2 i 3 de Seat, pendents de tornar a la feina [Seat]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: