Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia Sebastia Santos comissionat via publica i manteniment Sant Andreu

Sebastià Santos és el nou comissionat de Via Pública i Manteniment de Sant Andreu

Per 2 de maig de 2024 a les 12:00 0 298 Visites

L’Ajuntament compta amb l’exregidor per aportar la seva experiència amb diverses funcions sense cap cost pel consistori en una iniciativa pionera

Sebastià Santos i Ciurana ha estat la persona escollida per l’Ajuntament de Sant Andreu en la creació del ‘Comissionat pel Manteniment de la Via Pública i dels Equipaments Municipals‘. Aquesta figura, inèdita fins ara i pionera en els municipis de difusió de La Bústia que no té cap cost pel consistori, és especialista en una matèria i aportarà la seva experiència.

Entre les diferents funcions, farà un seguiment dels plans i projectes municipals, supervisarà les activitats contractades, formularà les propostes per a la transformació del municipi i impulsarà la col·laboració i coordinació amb altres administracions i ens supralocals, així com la informació i la participació ciutadana en relació amb els plans, projectes i obres.

Santos, que va ser regidor d’ERC a Sant Andreu de 2015 al 2023, actualment jubilat, ha estat fundador i gerent d’Electricitat Santos. Ha desenvolupat la seva feina en el sector de l’electricitat i de la xarxa d’aigua potable, on ha prestat serveis per empreses locals i per l’administració, actuant en escoles, equipaments i dependències municipals.

L’alcalde Marc Giribet ha destacat “el valor afegit que ens pot aportar el Comissionat és molt alt perquè parlem de persones amb molta experiència en matèries concretes”.

Fotografia: Sebastià Santos és el primer ‘Comissionat pel Manteniment de la Via Pública i dels Equipaments Municipals’ de Sant Andreu [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: