Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Mercat Municipal comerc Abrera

Segueix la segona campanya d’Abrera per incentivar les compres al comerç local

Per 21 d'octubre de 2021 a les 7:00 0 650 Visites

Fins al 2 de desembre es poden acumular tiquets de compra i fins al 3 de desembre es poden bescanviar per targetes moneder

L’Ajuntament d’Abrera segueix amb la segona campanya de reactivació econòmica del comerç ‘Comprem a Abrera, i tu?’ amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar les compres a establiments locals. En aquesta ocasió, per agilitzar la tramitació, el sistema de cupons descompte de la primera edició s’ha substituït per la distribució de targetes moneder per a l’adquisició de productes i serveis.

Fins al 2 de desembre es poden acumular tiquets de compra als comerços adherits d’Abrera fins a reunir-ne el valor de 300 euros. Del 15 de novembre al 3 de desembre es podran bescanviar a les oficines del Mercat Municipal per targetes moneder de 10 i 20 euros, que es podran utilitzar del 15 de novembre al 5 de gener. Aquesta campanya té una dotació de 50.000 euros. 

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Guadalupe Marcos, convida a la ciutadania “a participar en aquesta nova campanya. Entre tots i totes ajudem el nostre comerç i serveis, que han estat al nostre costat donant-nos serveis durant tota la pandèmia”.

En la primera campanya, 1.440 persones s’han beneficiat de cupons descompte. L’Ajuntament va posar en circulació més de 40.000 euros. Marcos ha volgut agrair “a tots els establiments i comerços la seva adhesió a la campanya, ja que gràcies al seu compromís han fet possible l’èxit d’aquesta iniciativa”.

Aquí es pot consultar el llistat dels establiments adherits a la campanya del comerç d’Abrera.

Fotografia: Comerços d’Abrera [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Economia