Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
Abrera - La Bustia - Alternativa Abrera

Sergi Santamaria és el nou president d’Alternativa Abrera

Per 30 d'octubre de 2019 a les 18:00 0 623 Visites

Relleva Miquel Carrión a la direcció, qui es manté com a regidor a l’Ajuntament

Alternativa Abrera ha renovat la seva direcció. Sergi Santamaria ha agafat el relleu de Miquel Carrión, qui es manté com a regidor a l’Ajuntament del municipi. La nova direcció vol donar un nou impuls a la formació i pretén buscar la fórmula per donar més visibilitat a les seves propostes a Abrera. 

Tenim un projecte per Abrera i l’hem de fer arribar al màxim de gent possible”, explica el nou president. Santamaria afegeix que “no és fàcil asumir el repte de liderar el partit després d’unes eleccions municipals que van donar la majoria absoluta al PSC”. Actualment, Alternativa Abrera compta amb dos regidors a l’Ajuntament: Miquel Carrión i José Andrés Martín Álamo.

Santamaria, com a nou president d’Alternativa Abrera, anirà acompanyat per Iraida Adell, com a nova secretària del partit. Santamaria és graduat en Ciències Polítiques i Gestió Pública mentre que Adell és graduada en Dret.

“Cal que treballem perquè cada dia ens conegui més persones i puguem sumar més per gent”, diu la nova secretària. Captar la gent jove forma part de la prioritat: “necessitem implicar-la en la planificació de l’Abrera del futur“, subratlla Adell.

La nova direcció ha agraït la tasca realitzada a la direcció sortint encapçalada per Carrión, qui ha liderat el partit els darrers anys, assolint els millors resultats en unes eleccions municipals, el 2015.

Fotografia: Santamaria i Adell, el nou tàndem d’Alternativa Abrera [AA]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera