Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Abrera - La Bustia - BricoCentro

S’inaugura el nou BricoCentro Abrera, al costat del Montserrat Centre

Per 23 de novembre de 2019 a les 7:00 0 2449 Visites

A l’establiment de bricolatge i decoració per a la llar hi treballen un total de 31 persones

De Bricorama a BricoCentro. Aquesta setmana s’ha inaugurat el nou establiment de bricolatge i decoració per a la llar situat al número 12 del carrer Hostal del Pi, al polígon industrial Barcelonès d’Abrera. Fins al juliol, l’establiment pertanyia a l’empresa amb segell francès, Bricorama.

El nou centre compta amb una superfície de 3.500 m2 destinats a la venda de productes de decoració de la llar i el bricolatge. L’estiu passat, el grup Leal Decoración, amb la seu central a Burgos, va adquirir Bricorama, que es trobava en concurs de creditors.

BricoCentro compta amb un total de 31 treballadors: ha mantingut 24 empleats que tenia l’antiga marca i ha contractat 7 persones més. El grup tancarà el 2019 amb 21 establiments arreu de l’Estat espanyol i s’ha convertit en la marca líder en el sector del bricolatge.

El president de Leal Decoración, Luis Leal, ha assegurat aquest dimecres que “estem molt il·lusionats d’haver-nos instal·lat a Abrera, ja que és un lloc comercial estratègic”.

En l’acte hi van assistir l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos. “Valorem positivament la il·lusió que ha mostrat la família Leal per instal·lar-se a Abrera. És el lloc perfecte per oferir-li una millora, un nou impuls i un nou aire. És casa vostra”, subratlla l’alcalde.

Fotografia principal: La plantilla de BricoCentro amb el president i el gerent del grup, el director de l’establiment i l’alcalde d’Abrera en la inauguració del dia 20 de novembre [Ll.G./La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Economia