Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
Sant Esteve - La Bustia - estacio FGC

S’iniciaran les obres de millora de la línia de FGC a l’altura de Sant Esteve

Per 5 de febrer de 2020 a les 12:00 0 963 Visites

Per minimitzar l’afectació als usuaris, s’habilitarà un servei de bus els dies 8 i 9, i 22 i 23 de febrer

Aquest cap de setmana s’iniciaran les obres de millora de la línia R6 de FGC Llobregat-Anoia. Consistiran en els canvis d’agulla de les estacions de Sant Esteve, Vallbona d’Anoia i La Pobla de Claramunt.

Les obres de millora es duran a terme en cap de setmana per minimitzar l’afectació als usuaris. Amb motiu de la intervenció a les estacions, FGC habilitarà un servei d’autobusos els caps de setmana del 8 i 9, i 22 i 23 de febrer

Els dies 8 i 9 de febrer, entre les estacions de Martorell Enllaç i Masquefa hi haurà un servei de bus en ambdues direccions i amb parada a les estacions de Sant Esteve, La Beguda i Can Parellada.

Entre les estacions de Masquefa i Igualada, es modificaran els horaris dels trens que surten de Masquefa en direcció Igualada. Els trens que surtin d’Igualada en direcció Masquefa, mantindran els horaris habituals.

Les obres previstes els dies 22 i 23 de febrer les afectacions es concentren a Piera, on hi haurà servei de bus alternatiu fins a Igualada amb parades a les estacions de Vallbona d’Anoia, Capellades, La Pobla de Claramunt i Vilanova del Camí.

Fotografia: L’estació de Sant Esteve és una de les afectades per les obres [FGC]

Print Friendly, PDF & Email