Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia obres Martorell carrers de Rosanes

S’inicien les obres de reurbanització dels carrers de Rosanes de Martorell

Per 3 de juliol de 2020 a les 12:00 0 856 Visites

Es realitzaran en tres fases diferents per minimitzar els inconvenients en la circulació

Aquest dimecres dia 1 de juliol han començat les obres de reurbanització dels carrers Torrent de Rosanes, Mercadal, la Unió, Sant Genís de Rocafort, Vistalegre i Muntanya de Martorell. L’actuació tindrà una durada aproximada de sis mesos i es faran en tres fases per minimitzar l’impacte en la circulació. En tot moment es permetrà l’accés dels veïns als seus guals, fora de l’horari dels treballs.

Les obres consistiran en la creació d’una plataforma única de prioritat invertida, la renovació de les xarxes de subministraments, la instal·lació de fanals tipus LED, eficients energèticament i la plantació d’arbres per incrementar el verd urbà del barri.

La primera fase serà al carrer Torrent de Rosanes, la segona al carrer del Mercadal i la tercera al carrer Sant Genís de Rocafort.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha assegurat que amb aquesta actuació “seguim fent realitat el nostre compromís de millora global del barri Torrent de Rosanes, iniciada el 2019 amb l’actuació al carrer de Sant Josep”.

Fotografia: Comencen les obres dels carrers de Rosanes [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat