Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia Bicitancat Olesa

S’instal·la un ‘Bicitancat’ a Olesa per fomentar l’ús de la bicicleta

Per 25 de maig de 2023 a les 12:00 0 339 Visites

L’Ajuntament també està treballant en la xarxa de carril bici

Ferrocarrils de la Generalitat ha instal·lat un ‘Bicitancat’ a l’estació d’Olesa amb l’objectiu d’assolir una millora de la intermodalitat bicicleta-transport públic amb aparcaments segurs. Es tracta d’un projecte que l’Ajuntament ja va tenir en compte quan va remodelar la plaça del Doctor Fleming.

El consistori va deixar un espai destinat al ‘Bicitancat’, afegint-se a l’aposta per una mobilitat sostenible. Aquesta s’ha traduït també amb la posada en funcionament de busos elèctrics per la línia Olesa-Esparreguera.

Ara, l’Ajuntament continua treballant en la implementació de la xarxa de carril bici. Els treballs se centren en l’avinguda de Francesc Macià i està previst que finalitzin els del carril segregat que enllaça l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat i la zona del futur Parc de la Memòria amb la zona del camí del riu i l’antiga palanca.

La xarxa connecta els principals punts d’interès d’Olesa en dos grans eixos com ho són la zona esportiva de Les Planes fins a l’estació de FGC i la que travessa l’Eixample, des del barri de La Central fins al barri de Sant Bernat.

Fotografies: El ‘Bicitancat’ i la xarxa de carril bici que s’està instal·lant a Olesa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Olesa de Montserrat, Societat