Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
Esports - La Bustia - Cursa Sant Jordi

S’obren les inscripcions de la cursa Sant Jordi de Sant Esteve

Per 15 d'abril de 2019 a les 18:00 0 829 Visites

Organitzada per l’Ajuntament, el diumenge 5 de maig tindrà sortida i arribada a la plaça Xic Mateu

La Cursa Sant Jordi de Sant Esteve Sesrovires tindrà lloc el diumenge 5 de maig i ja s’han obert les inscripcions per a participar-hi. La prova, de caire popular, no competitiu i oberta a les persones de totes les edats, la promou l’àrea d’Esports de l’Ajuntament del municipi. Enguany, la celebració de les eleccions espanyoles el 28 d’abril ha obligat a canviar la data.

Les inscripcions es poden fer al Complex Esportiu Municipal fins el dia abans de la prova. Els participants poden triar entre dues modalitats d’inscripció. La inscripció amb dret a samarreta té un preu de 6 euros i s’ha de realitzar fins el 21 d’abril al Complex Esportiu Municipal. Una cop realitzada la inscripció, la samarreta es podrà recollir el mateix dia de la cursa a la plaça Xic Mateu. La segona modalitat d’inscripció és gratuïta i no dona dret a samarreta.

La Cursa tindrà com a punt de sortida i d’arribada la plaça Xic Mateu. La sortida es donarà a les 11 del matí. El recorregut és completament urbà i passarà pels principals carrers del centre urbà. El circuit està pensat perquè es pugui completar tant corrent com caminant. La prova compta amb la col·laboració del FC Sant Esteve i el patrocini de l’empresa Chupa-Chups.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: