Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia tempesta 22 gener 2021 Olesa

La tempesta amb fort vent deixa afectacions

Per 22 de gener de 2021 a les 15:00 0 2226 Visites

La intensa pluja, calamarsa i la ventada d’aquest matí provoca diversos incidents a Olesa, Esparreguera i Sant Andreu
Una tempesta curta però intensa amb fortes ratxes de vent ha fet caure estructures, arbres i materials a la via pública. Ha passat cap a les 9 del matí i l’ha acompanyat pluja i calamarsa. Informem de les incidències més destacades, que actualitzarem si hi ha novetats.

A Olesa, part de la coberta del magatzem del supermercat Condis ha caigut a la vorera i a part de la calçada de l’avinguda de Francesc Macià. El vent també ha fet despenjar un suport del cablejat elèctric. Des de l’establiment han confirmat que en aquell moment no passava ningú, però han tingut un bon ensurt.

La Policia Local ha acordonat la zona i ha donat pas alternatiu als vehicles en el tram afectat. El local ha quedat tancat perquè no té subministrament a l’espera que Fecsa Endesa faci la reparació.

Al mercat dels divendres, ubicat a les places de Catalunya, de l’Oli i a la Rambla, la tempesta ha destrossat parades i en alguns casos, els paradistes han perdut els productes que han anat a terra pel vent i han marxat.

També ha caigut una tanca del Pàdel Olesa, arbres i objectes, o en alguns casos estaven a punt de caure, i s’ha requerit la intervenció dels Bombers, policia i operaris de l’Ajuntament.

En general, els Bombers informen que han atès avisos a diversos municipis. Principalment per caigudes d’arbres i sanejament de façanes.

A Esparreguera, han retirat peces de coberta d’un edifici que estaven a punt de caure al carrer.

Des de Sant Andreu informen que han despenjat plaques d’alumini a l’Atrium, un guarniment nadalenc o cables de telefonia on hi havia perill o que estaven a punt de caure.

La forta ventada a Collbató ha afectat un ancoratge de l’estructura d’alumini de l’entrada del Casal de Cultura i la Biblioteca. La brigada municipal i una empresa especialitzada estan treballant per assegurar-la. La Guàrdia Municipal ha senyalitzat els accessos. Les instal·lacions estan tancades. 

Protecció Civil té activat el pla Ventcat pel fort vent d’aquest divendres.

Fotografies: Incidències destacades a Olesa i Sant Andreu de la tempesta d’aquest divendres al matí [Aj Olesa / Aj Sant Andreu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: