La Bustia NBO Olesa

Temporada històrica del Nou Bàsquet Olesa

Per 12 de juny de 2022 a les 17:00 0 1038 Visites

S’ha proclamat campió de Catalunya i ha aconseguit l’ascens a Copa Catalunya

El Sènior A masculí del Nou Bàsquet Olesa s’ha proclamat campió de Catalunya de la primera Categoria Masculina. Ho ha fet el 5 de juny després de guanyar per 66-77 davant el Club Bàsquet Bescanó en la final de la Final Four celebrada a Corbera de Llobregat. En la semifinal de la competició van aconseguir la victòria davant el BC Tecla Sala per 69-80.

A més, a finals de maig el NBO ha aconseguit l’ascens a Copa Catalunya després de vèncer davant el Círcol per 80-64. L’equip va deixar el partit encarrilat al primer quart amb un 26-16 i marxant al descans amb 16 punts d’avantatge. A la segona part van continuar duent el control del matx i esperant el xiulet final.

Amb aquestes dues fites, el NBO tanca una temporada històrica per al club.

Fotografia: El NBO, campió de Catalunya [@FCBQ]