Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
La Bustia busos electrics Olesa i Esparreguera (4)

TGO DX incorpora una flota d’autobusos elèctrics entre Olesa i Esparreguera

Per 17 de desembre de 2022 a les 17:00 0 343 Visites

L’acte de presentació dels vehicles s’ha celebrat amb la presència de Juli Fernàndez, conseller de Territori de la Generalitat de Catalunya

TGO DX ha renovat la flota d’autobusos convencionals per elèctrics a la línia M3, que és la que enllaça l’estació de FGC d’Olesa amb Esparreguera. L’acte de presentació dels nous vehicles s’ha celebrat aquest divendres 16 de desembre amb un viatge inaugural de la nova flota. Les autoritats convidades han agafat l’autobús a la parada ‘Ateneu’ d’Esparreguera i han anat fins a l’estació de FGC d’Olesa.

En l’acte han participat l’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, el conseller de Territori de la Generalitat de Catalunya, Juli Fernàndez, la CEO del GrupTG DX, Carme Pros, el Director General de Direxis, Carles Fábregas, i el President de Ferrocarrils, Toni Segarra.

Es tracta dels dos primers autobusos elèctrics que s’incorporen a les línies de TGO DX i que es renoven de les set línies interurbanes, impulsades pel Govern, que connecten les estacions de FGC amb nuclis urbans i industrials propers.

Amb aquest canvi, el GrupTG DX inicia el pla de descarbonització per reduir la contaminació, oferir una mobilitat més sostenible i assolir els ODS de l’Agenda 2030.

El conseller i els alcaldes dels dos municipis han destacat la importància de la descarbonització dels autobusos connectats a les estacions de FGC, així com la necessitat de millorar el transport públic i l’aposta per la millora de qualitat de vida dels ciutadans.

Fotografies: Presentació de la nova flota d’autobusos elèctrics [GrupTG DX / Aj Olesa / Aj Esparreguera / Juli Fernàndez]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: