Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Centenari TGO DX

TGO DX inicia la celebració del seu centenari

Per 7 de febrer de 2022 a les 17:00 0 784 Visites

Amb un concurs escolar d’il·lustracions i la publicació d’un llibre commemoratiu

L’empresa de mobilitat TGO DX celebra aquest 2022 el centenari del seu naixement. Va ser fundada el 18 de gener de 1922 a Olesa i avui dia és la marca més antiga de Direxis i una de les deganes del sector a la península.

Per celebrar la fita, l’empresa ha previst un any ple d’activitats. La primera és l’organització d’un concurs escolar d’il·lustració. Hi pot participar l’alumnat d’Educació Primària, Secundària Obligatòria i Batxillerat que cursi els estudis al Baix Llobregat, Barcelonès, Anoia, Bages, Vallès Occidental i Alt Penedès.

Les il·lustracions han de ser originals, en color i han d’estar vinculades amb la temàtica ‘El transport en autobús i la sostenibilitat’ i representar algun element del municipi d’on forma part l’escola. Les obres es poden lliurar fins al dia 1 d’abril de 2022 a l’agència de viatges TGTravel DX d’Olesa. Les bases i premis es poden consultar a través d’aquest enllaç.

Al nou apartat web es podran consultar els detalls de les activitats, que s’anirà actualitzant amb les novetats emmarcades dins el centenari.

L’empresa també està preparant la publicació d’un llibre commemoratiu que permetrà conèixer la història de TGO DX des del seu naixement fins als reptes que té presents per continuar creixent.

La CEO del grup, Carme Pros, ha reconegut que volen “celebrar aquesta fita amb tothom qui ha fet créixer l’empresa”. També ha destacat que si han arribat fins aquí, “ha estat gràcies a les persones que treballen a TGO DX, a les que ho han fet en algun moment de la seva vida i a totes les generacions d’usuaris i usuàries que han continuat fent-nos confiança dia a dia”.

Recentment l’empresa ha fet pública la nova imatge i el lema ‘Cent anys acompanyant-te’.

Fotografia: Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Carles Fàbregas, director general de Direxis [GrupTG DX]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Olesa de Montserrat, Societat